In opmerkelijk nieuws

Website stopt!
Deze website stopt per maart dit jaar. We danken u voor het vertrouwen. Het is nu nog onbekend of er online informatievoorziening mbt brandweer in onze regio blijft.

U kunt brandweer Lemmer & Echten nog wel volgen op facebook.


webmaster Robert Scholten
Leeuwarder Courant - Alle Artikelen
 • Gangsterduo liet overal sporen achter
  ASSEN - Marcos van der P. was voor de politie snel te identificeren tijdens de rooftocht samen met zijn vriendin Enise B. in februari 2014. Hij liet bij slachtoffers DNA en vingerafdrukken achter. De verdachte stond al in de databanken voor vingerafdrukken en DNA. Hij had eerder zijn adoptieouders bedreigd met een vuurwapen.

 • Spelersbus Jong Heerenveen leeggeroofd
  ROTTERDAM - De spelersbus van Jong SC Heerenveen is maandagavond tijdens de wedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior leeggeroofd.

 • Serie Nieuwe Zorg
  LEEUWARDEN - Zorg en welzijnswerk gaan ingrijpend op de schop, want het moet beter en tegen lagere kosten.

 • 'Zaterdag ​op ​​papier, elke dag digitaal'
  LEEUWARDEN - Een toekomst waarin elke zaterdag een fraaie papieren krant wordt bezorgd en op alle dagen een rijk en divers digitaal aanbod wordt gepresenteerd is mogelijk dichterbij dan we denken​.

 • Achmea-premie licht omhoog
  ASSEN - De premie voor de zorgverzekering van Zilveren Kruis Achmea stijgt volgend jaar minder hard dan die van concurrenten VGZ en CZ. De natura-basisverzekering van Achmea wordt 2,5 procent duurder en gaat 102,45 euro per maand kosten. De selectieve polis met minder keuzevrijheid stijgt met 2,8 procent naar 89,95 euro.

 • Hoe stop je meppende ouders?
  LEEUWARDEN - Kindermishandeling wordt vaak gemist. De samenleving moet alerter zijn, vindt officier van justitie Gerben Wilbrink.

wat doe_jij_bij_brand